Onderzoek kennismanagement en de rol van interne audit

05-09-2019

Kennismanagement is van belang bij de realisatie van strategische doelstellingen. Maar hoe staat het met de beheersing hiervan binnen organisaties en welke rol speelt de interne auditor bij de beheersing hiervan? Om dit in kaart te brengen, heeft Robert Verweij, student aan de UvA, een onderzoek opgezet.

Verweij onderzoekt de status van kennismanagement op basis van de KennisWaardeKeten van Mathieu Weggeman (2000). Hierbinnen zijn 6 dimensies geïdentificeerd. In zijn online onderzoek wordt per dimensie gevraagd de status van de beheersing van kennismanagement binnen een organisatie aan te geven.

Deelnemen aan dit online onderzoek kan tot 15 oktober 2019. De beantwoording van de vragen duurt ongeveer 15 minuten en de resultaten worden anoniem verwerkt. Onder de respondenten worden vijf bol.com cadeaukaarten t.w.v. € 25,00 verloot. Tevens ontvangen de respondenten als eerste de resultaten van het onderzoek.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie