Opleidingsinstituten

Diverse hogescholen en universiteiten verzorgen opleidingen op het gebied van internal en operational auditing.

 


 

De Amsterdam Business School (ABS) organiseert het programma Executive Internal Auditing. Daarnaast verzorgt de ABS ook een training voor de delen 1, 2 en 3 van het CIA examen.

 


 

De Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) verzorgt de postinitiële opleiding Internal Auditing & Advisory. De ESAA verzorgt tevens een aantal colleges ter voorbereiding op de CIA examens (PE). Hiervoor is losse inschrijving mogelijk.

 


 

Avans+ organiseert de post-bachelor opleiding Operational Auditing in Amsterdam, Breda en Utrecht.

 


 

Daarnaast biedt Avans+ in samenwerking met ACS de post-bachelor opleiding Soft Controls aan.

 


 

 

De Haagse Hogeschool verzorgt de post-hbo-opleiding Internal Auditing. Dankzij een zorgvuldig opgezet opleidingsprogramma verhoogt deze opleiding uw professionaliteit en leert u een volledige audit in de praktijk uit te voeren. 

 


 

KPMG verzorgt een post-bachelor opleiding Leergang Operational Auditing. In vijf maanden tijd krijgt u alle benodigde theoretische kennis en praktische vaardigheden aangereikt om op zelfstandig wijze een operational audit uit te voeren.

 


 

Overig

 

Auditing.nl

 


Opleidingsinstituut aanmelden

Het IIA kan externe opleiders toestemming geven of uitnodigen om voor haar leden relevante cursussen, trainingen, seminars, congressen en andere educatieve activiteiten aan te bieden. Alleen activiteiten van geautoriseerde aanbieders worden op de IIA Activiteitenkalender opgenomen en komen in aanmerking voor IIA PE punten.

Klik hier voor de Procedure Opleidingsaanbod.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie

IIA-Partners