Opleidingsinstituten

Diverse hogescholen en universiteiten verzorgen opleidingen op het gebied van internal en operational auditing.

De Amsterdam Business School (ABS) organiseert het programma Executive MSc of Internal Auditing. Daarnaast verzorgt de ABS ook een training voor de delen 1, 2 en 3 van het CIA examen.

 

  

De Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) verzorgt de postinitiële opleiding Internal Auditing & Advisory. De ESAA verzorgt tevens een aantal colleges ter voorbereiding op de CIA examens (PE). Hiervoor is losse inschrijving mogelijk.

 

De afdeling Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS) van KPMG biedt de post-hbo Opleiding Operational Auditing aan. 

De KPMG Learning Academy biedt diverse online trainingen op het vlak van Internal Audit aan.

Avans+ organiseert de post-bachelor opleiding Operational Auditing in Amsterdam, Breda en Utrecht.

 

  

Daarnaast biedt Avans+ in samenwerking met Ferocia de post-bachelor opleiding Soft Controls aan.

 

De Haagse Hogeschool verzorgt de post-hbo-opleiding Internal Auditing.
Dankzijzorgvuldig opgezet opleidingsprogramma verhoogt deze opleiding uw professionaliteit en leert u een volledige audit in de praktijk uit te voeren.

 

Het Institute for International Research (IIR) biedt trainingen op het vlak van risk en security aan, zoals de opleiding CISO en Informatiebeveiliging

IMF Academy organiseert de enige geaccrediteerde opleiding in de Benelux die opleidt voor het Certified Fraud Examiner (CFE) examen van de ACFE. Tevens organiseert IMF Academy de door AACI (The American Anti-Corruption Institute) geautoriseerde training die opleidt voor de internationale, wereldwijd erkende CISO in de publieke sector en CISO (Chief Information Security Officer) CISO: cyber security strateeg bij uitstek! titel!

 

Opleidingsinstituut aanmelden

Het IIA kan externe opleiders toestemming geven of uitnodigen om voor haar leden relevante cursussen, trainingen, seminars, congressen en andere educatieve activiteiten aan te bieden. Alleen activiteiten van geautoriseerde aanbieders worden op de IIA Activiteitenkalender opgenomen en komen in aanmerking voor IIA PE punten. Het plaatsen van een training kost € 300 per jaar, ongeacht het aantal uitvoeringen van de training (lees: herhalingen).

Klik hier voor de Procedure Opleidingsaanbod.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie