Dag van de Fraudeonderzoeker 2018

05-03-2018

Andrew Fastow, Ex-CFO Enron en architect van één van de grootste boekhoudfraudes van deze eeuw, is keynote spreker op deze tweede editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker die plaatsvindt op donderdag 26 april 2018.

Het werk van de professionele fraudeonderzoeker wordt steeds complexer en uitdagender. Om dit werk goed te kunnen doen, is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en om informatie te delen met partners in de fraudebestrijding.

Op de tweede editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker komen naar verwachting meer dan 350 fraudeonderzoekers naar de lezingen, discussies en workshops om te netwerken, van elkaar te leren, samen te werken en ‘buiten hun eigen kaders’ te denken.

Programma
Op de website treft u uitgebreide informatie over de verschillende sessies die u kunt bijwonen en een overzicht van alle aanwezige sprekers. Het belooft een fantastische dag te worden.

Plenair ochtendprogramma:
▪ Opening door Ministerie van J&V (onder voorbehoud)
▪ Keynote spreker Andrew Fastow, Ex-CFO ENRON
▪ Debat met crime fighters, met o.a. Fred Teeven, directeur Verinq en voormalig staatssecretaris Veiligheid en Justitie en Chris van Dam, lid van de Tweede Kamer voor het CDA

Parallel middagprogramma:
Diverse sessies met uitdagende discussiethema’s, presentaties, verdiepingssessies en workshops.

Doelgroep
Fraudeonderzoekers uit het publieke en private domein met uiteenlopende achtergronden (financieel, juridisch, IT, forensisch).

Locatie
De Dag van de Fraudeonderzoeker vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag op de Binckhorstlaan 249. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Deelnamekosten
€ 400,- (excl. BTW)
• 50% korting voor IFFC premium participanten, persoonlijke participant of YFC participant
• 25% korting voor IFFC basic participant of overheidsinstellingen/politie
• 10% korting voor groepsaanmeldingen vanaf 5 personen (zelfde organisatie)

AANMELDEN Dag van de Fraudeonderzoeker
GROEPSAANMELDING Dag van de Fraudeonderzoeker

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie