Congres 2021

Save the date voor ons IIA Congres!

Wat kijken we ernaar uit om na 1,5 jaar jullie weer bij elkaar te brengen bij het jaarlijkse IIA Congres. Dit kennis- en netwerkevent voor de internal auditor met het thema Reinvent & Reconnect vindt in 2021 plaats op 16 en 17 september 2021. Ons doel: netwerken, sparren en elkaar vakinhoudelijk bijpraten. Reconnecten dus. Daarnaast kijken we vooruit en gaan we in op het beyond covid tijdperk en actuele ontwikkelingen, ofwel reinventen.

16 & 17 september 2021:

Reinvent & Reconnect met Jort Kelder als dagvoorzitter

Sneakpeak programma

Wat heeft de afgelopen periode gedaan met de cultuur en waarden binnen een onderneming nu mensen veelal digitaal onboarded zijn? Nieuw in het congresprogramma zijn de dan ook reconnecting roundtables, waarbij we in kleine groepen met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Keynotes zijn onder andere Simone Heidema, Jitske Kramer, Eric Smit en Hanna Verboom. Veel sprekers die op het programma van vorig jaar stonden, hebben we kunnen behouden en zien jullie terug in het programma van 2021.

Wij zijn volop bezig met de invulling van het definitieve programma.

Inschrijven met vroegboekkorting

Zorg dat je erbij bent en reserveer je plekje alvast!

  • Vroegboekkorting is geldig tot en met 15 juni 2021.
  • De ledenprijs met vroegboekkorting is € 895, niet-ledenprijs met vroegboekkorting is € 1.095.
  • Groepskorting is € 795 bij inschrijving van 10 deelnemers of meer van 1 organisatie. Kom je met meer dan 20 collega’s naar het IIA Congres, dan is de prijs met groepskorting € 695.
  • Wil je het congres volgen via een livestream, dan kan dat voor € 495. In dat geval kan je de sessies volgen in de grote zaal. 

Aanmelden kan alvast via deze congres registratiepagina

 

Sprekers

 Donderdag
 Vrijdag
 Sessie
 Workshop
 Keynote
 Overig

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie