Al voldaan aan ethiek verplichting?

24-10-2019

Heeft u al voldaan aan de verplichting om in 2019 een gecertificeerde training ethiek te volgen? Vanaf 1 januari 2018 dienen alle leden met een internationale IIA-titel jaarlijks verplicht 2 uur training ethiek te volgen. Dit is eind 2017 door IIA Global besloten en onderdeel van de Continue Permanente Educatie om de certificering te behouden.  

Om u te helpen te voldoen aan uw PE verplichting, kunt u via IIA Nederland inmiddels twee verschillende online trainingen Ethiek volgen:
1.    Online training Ethiek deel 1
2.    Online training Ethiek deel 2

Deel 1 biedt een basisintroductie en is voor leden die deze training vorig jaar nog niet hebben gevolgd. Indien u deel 1 reeds hebt gevolgd, kunt u via Deel 2 uw kennis verder verdiepen.  Deze module bevat een aantal nieuwe interactieve elementen.

Positieve evaluaties

Beide online trainingen bieden u de mogelijkheid om waar u dat wilt en wanneer u dat wilt uw kennis over onder andere ethiek en integriteit en de IIA Code of Ethics te vergroten. En als het dan toch moet, waarom kan het dan niet leuk én leerzaam zijn?! Dat dit kan, blijkt uit de positieve evaluaties van uw beroepsgenoten die de trainingen met succes hebben afgerond. 

Deelnemers boordelen deze online trainingen Ethiek met een 8

Nieuwsgierig geworden? Heeft u een CIA, CGAP, CFSA, CCSA, CRMA, QIAL, CPEA of CPSA titel? En heeft u dit jaar nog geen gecertificeerde training ethiek gevolgd? OF heeft u geen van deze titels, maar bent u simpel geïnteresseerd in het onderwerp? Wacht dan niet langer en schrijf u direct in voor één van bovenstaande trainingen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie