CIA- certificering in één examen voor RA en AA’s wederom mogelijk!

06-01-2023

Het IIA werkt ook in 2023 samen met de NBA om een speciaal CIA Challenge - examen aan te bieden. Het is wederom mogelijk voor RA en AA’s om de wereldwijd erkende CIA-certificering in één examen te behalen.

Dit is een unieke kans om lid te worden van een groep van meer dan 170.000 CIA's wereldwijd die deze zeer gerespecteerde wereldwijde certificering hebben verdiend om hun professionele groei en opwaartse mobiliteit te verbeteren. De CIA-titel biedt erkenning en status en identificeert auditors als toegewijde en competente internal auditprofessionals.

Geïnteresseerde (leden) kunnen zich voor het CIA Challenge Exam programma aanmelden. Voor aanmelding is het bewijs van inschrijving bij de NBA nodig. IIA-leden betalen 350 dollar minder voor het examen. De kosten zijn dan 1.195 dollar. Een herkansing kost 795 dollar. Wie nog geen lid is, kan alsnog lid worden (€381,- per jaar) om in aanmerking te komen voor de korting. 

Klik hier voor meer informatie over de challenge en hoe je je kan aanmelden. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie