CAE Forum Roundtable

Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen onder leiding van Astrid Langeveld, groepsdirecteur Internal Audit van Achmea. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Edgar Karssing (1969) is als universitair hoofddocent beroepsethiek en integriteitsmanagement verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en zal het thema Morele Moed inleiden. Hij heeft tevens een rapport hierover geschreven dat deze maand verschijnt. Het onderzoeksrapport wordt voorafgaand aan de bijeenkomst verspreid onder de CAE Forum leden.

Data
31-01-2018

Tijd
17.30 tot 20.30 uur

Locatie
Villa Oldenhoff, Voetangelweg 9, Abcoude
Villa Oldenhoff is gelegen aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht met gratis parkeergelegenheid.

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Niet-leden kunnen op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betalen € 100 als bijdrage aan de kosten.

Aantal deelnemers
Minimaal 10 en maximaal 24 personen

PE punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang

Thema
Morele moed


 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie