CAE Forum Roundtable

Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen onder leiding van Astrid Langeveld, groepsdirecteur Internal Audit van Achmea. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Overdag vindt op dezelfde locatie (Green Village) de masterclass Cultuuronderzoek voor auditors plaats, verzorgd door cultureel antropoloog Daniëlle Braun waarvoor u zich eveneens kunt aanmelden. We gaan aansluitend  met het CAE Forum verder op dit thema door. 

Data
28-06-2018

Tijd
17.30 tot 20.30 uur

Locatie
Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC, Nieuwegein
Gelegen nabij de A2 en de A12 en uitstekend te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Wie wél lid is van het IIA, maar nog niet van het CAE Forum kan op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betaalt in dat geval 
€ 100 als bijdrage aan de kosten.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 24 personen

PE punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang.

Thema
Cultuuronderzoek voor Auditors

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie