Quality Assurance Review training voor woningcorporaties

Bent u betrokken bij of verantwoordelijk voor het vaststellen en/of verbeteren van de kwaliteit van de Internal Audit functie in uw woningcorporatie? Wilt u als auditor of dienstverlener op Internal Audit gebied of vanuit een andere invalshoek meer te weten komen van of ervaring opdoen met Quality Assessment Reviews? Of heeft u er als CAE, audit director/manager, leidinggevende of Board/Audit Committee member behoefte aan om te leren hoe de performance van de Internal Audit Functie kan worden geëvalueerd en verbeterd?

In deze inhouse training  specifiek voor woningcorporaties gaat het vooral om de deelnemers te helpen hun Internal Audit functie beter in staat te stellen te voldoen aan Standaard 1300, maar belangrijker nog is het om weer terug bij de eigen afdeling de voordelen van een effectief “Quality Assurance and Improvement Program” te realiseren.

Inhoud

U kunt met het volgen van deze training het “Internal Assessor/Validator Qualification” certificaat verwerven (Hiervoor dient de gehele training worden bijgewoond en de Case Study op voldoende niveau worden afgerond).

Docent
Ruud Bartelink is ruim twintig jaar werkzaam in verschillende management-, project- en staffuncties. Hierbij spelen het verbeteren van de bedrijfsvoering en het toepassen van automatisering een belangrijke rol. De laatste jaren heeft hij zich als internal auditor vooral gespecialiseerd in interne beheersing, GRC en risicomanagement. Door de verschillende nevenfuncties, onder andere bij de UvA, heeft Ruud ook ervaring op gemeentelijk, universitair en internationaal niveau.

Datum
Tweedaagse cursus
2 & 3 maart 2020

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burg Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
De kosten van de inhouse training worden evenredig verdeeld onder de deelnemers.

PE-punten
13

Doelgroepen
Senior Audit Managers & Chief Audit Executives

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 20 deelnemers

Kennisniveau
C en D

Cursusniveau
3 - 4

 

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie