NBA-LIO/ IIA-PAS webinar Crisisbeheersing en BCM

NBA-LIO/ IIA-PAS webinar  in samenwerking met Aon/COT

‘Ervaringen en rol van Internal Audit bij beheersing COVID-19 crisis’

2020 is voor iedereen een bijzonder jaar. De COVID-19 crisis heeft een brede maatschappelijke impact. Veel organisaties werken hard om de impact van de COVID-19 crisis op onder meer hun klanten, stakeholders, financiële positie en supply chain te voorkomen of te minimaliseren. Dit vraagt om inzet en een bijdrage van alle onderdelen binnen een organisatie. Zo ook van Internal Audit. Bijvoorbeeld door te toetsen in hoeverre Business Continuity Management en Crisismanagement voldoende is en waar verbetering nodig is. En door als internal auditor BCM en Crisismanagement te agenderen bij de riskmanager en/of directie/bestuur. 

Dit zijn twee voorbeelden van hoe internal audit de verbinding kan vervullen tussen de verschillende beheersdisciplines en daarmee een bijdrage kan leveren aan de weerbaarheid en veerkracht van de organisatie.

Ben je benieuwd naar welke rol internal audit kan spelen bij BCM en Crisismanagement? Neem dan deel aan dit webinar dat door NBA-LIO en de PAS commissie van IIA in samenwerking met Aon/COT wordt georganiseerd. In dit webinar wordt in gegaan op een praktijkcasus (ziekenhuis). Daarnaast komt de NBA ‘Handleiding over BCM en Crisismanagement internal audit’ aan bod. Deze handleiding is ontwikkeld in 2019 en verdient nu nog meer dan voorheen aandacht. Aon/COT behandelt een praktijkcasus, geeft graag ruimte om onderlinge ervaringen uit te wisselen en deelt tot slot praktische tips voor internal auditors hoe zij hun toetsende en adviserende rol kunnen vervullen. De organiserende partijen rekenen op jullie deelname. Meld je nu aan.

 

Data
21 januari 2021

Tijd
1300-1500 uur

Locatie
Online via Zoom

Prijs leden / niet-leden
Gratis

Aantal leden
Geen maximum

Doelgroep 
internal auditors van kleine auditdiensten

Aanmelden
https://registration.gesevent.com/survey/3bo0x8z91a2gi

 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie