Roundtable: De samenwerking tussen interne auditors en extern accountants

Tijdens dit event van NBA-LIO gaan interne auditors en extern accountants ervaringen uitwisselen en good practices inventariseren. Ook worden de belangrijkste uitkomsten van een kort onderzoek onder interne auditors en extern accountants gepresenteerd. Belangstellenden worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst die wordt geleid door Professor Philip Wallage.

De kwaliteit van assurance-opdrachten en de governance van organisaties zijn gebaat bij een goede samenwerking tussen interne auditors en extern accountants. Ontwikkelingen op het gebied van corporate governance, continuous assurance, regulering en het toenemend belang van niet financiële informatie zorgen er voor dat interne auditors en extern accountants steeds intensiever met elkaar samenwerken.

De NBA Ledengroep Intern en Overheidsaccountants (LIO) onderzoekt de ontwikkelingen op dit terrein inclusief de initiatieven die ontwikkeld zijn om aan deze samenwerking vorm te geven. Dit onderzoek is onderdeel van het project Ketenkracht uit de Vernieuwingsagenda. 

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met  LIO-secretaris Johan Scheffe, j.scheffe@nba.nl, telefoon 020 3010305.

AANMELDEN

Datum
2 juli 2019

Tijd
13:30 tot 17:00 uur

Locatie
NBA, Antonio Vivaldistraat 2, 1083 HP Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€0,-
Niet-leden mogen maximaal één keer per jaar deelnemen aan een gratis evenement

PE Punten
3

Doelgroep
Auditors en accountant van alle niveaus

Aantal deelnemers
Minimaal 10 en maximaal 40 deelnemers

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie