Training Beter communiceren met NLP

NLP (wat staat voor ‘Neurolinguïstisch Programmeren’)  is populair en dat is niet voor niets, want NLP biedt inzichten die veel mensen verder helpen. In deze training maak je kennis met NLP en met wat het voor jou kan betekenen. In NLP staat centraal hoe jij naar andere mensen en naar de wereld kijkt, in relatie tot hoe anderen naar jou en hun wereld kijken. De training is niet ‘zweverig’, maar laat je vooral oefenen met enkele succesvolle NLP-concepten.

Cursusbeschrijving 
Een boeiende training die veel in je zal losmaken en opleveren, en die interactief, doelgericht en persoonlijk is. De trainer zorgt voor een veilige omgeving en een luchtige sfeer.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Stel een doel. Wat wil je dat beter gaat, wat wil je realiseren, wat moet anders?
  • Mensen ‘lezen’: kalibreren en lichaamstaal
  • Tien stellingen: de basisinzichten van NLP 
  • Jouw houding is bepalend: inzichten in het effect van jouw houding op je boodschap
  • Communicatiestijlen verschillen: ben je visueel, auditief of digitaal?
  • Normen en waarden: de ander is per definitie anders dan jij
  • Actieplan: wat ga ik aanpakken en hoe?

Deelnemers worden aangemoedigd vooraf zelf vast na te denken over de doelen waarmee zij aan de slag willen tijdens de training. Na afloop van de training heeft de deelnemer beter zicht op hoe hij/zij functioneert en communiceert, en kan gerichter bedenken hoe daarin verbeteringen kunnen worden bereikt.

Review
"Met veel plezier heb ik de training NLP bijgewoond. De theorie en de pragmatische invulling van deze training sluiten volledig aan bij mijn leerdoelen. Kortom: bedankt voor de leerzame dag! Ik hoop in de toekomst nog een training van je mee te maken." (René Heijsteeg)

Datum
12 september 2019

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€595,- / €695,-

PE Punten
7

Doelgroep
Auditors van alle niveaus

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers

Trainer
Susanne van Hoek PhD (1965) is een communicatie-expert die vooral werkzaam is op het gebied van control, risk en audit. Zij is betrokken bij de EMIA-opleiding van de Universiteit van Amsterdam en bij de internal auditopleiding van de Haagse Hogeschool. Van Hoek richt zich in haar trainingen op doelgericht en persoonsgericht werken: je moet wat aan de training hebben als deelnemer, is haar motto. Haar trainingen zijn inspirerend, goed opgezet, doelgericht en leuk. Deelnemers zijn zonder uitzondering na afloop heel tevreden over wat ze hebben geleerd en ervaren. 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie