Workshop: PAS en het Internal Audit Ambition Model

IIA Nederland en NBA LIO ontwikkelden samen het Internal Audit Ambition Model (IA AM). Met het IA AM kunnen IAF's niet alleen hun huidige kwaliteitsniveau in beeld brengen, maar ook hun ambitieniveau bepalen om zich verder te professionaliseren.

De verwachtingen van stakeholders (o.a Auditcommissie/Externen] en de kwaliteitseisen vanuit de beroepsverenigingen zullen toenemen, zeker nu internal audit in de nieuwe Corporate Governance Code is aangemerkt als essentieel onderdeel van de risicobeheersing.

IIA Global heeft in een nieuwe Global Perspectives and Insights de ervaringen in beeld gebracht van verschillende CAE’s die het model hebben toegepast. Het geeft een toelichting én handvatten voor de toepassing.

IIA Nederland en NBA LIO willen de input en ervaringen van kleine IAF’s meenemen in de verdere ontwikkeling van het IA AM.

Programma
Om kleine auditafdelingen te ondersteunen bij het gebruik van het IA AM organiseert de IIA PAS Commissie twee bij elkaar horende workshops.

In de eerst workshop, met Marieta de Vos-Vermulm, ontvang je korte uitleg over wat het IA AM inhoudt, waarvoor je het kunt gebruiken en hoe je het kunt gebruiken.

In de tweede workshop, met Ellen Klijn, vragen we je het model voorafgaand aan de workshop in te vullen. Tijdens de workshop bespreken we de benchmarkgegevens, beantwoorden we vragen en nemen we je feedback ter harte voor de verdere ontwikkeling van het IA AM. Onder voorbehoud dat we voldoende data hebben.

Meer informatie over het Internal Audit Ambition Model
Meer informatie over Benchmarking

Aanmelden
Aanmelden via trainingen@iia.nl

Data
11 maart: 09:00-10:00
8 april: 09:00-11:00

Locatie
IIA Zoom

PE-Punten
3

Prijs leden/niet leden
€0,- 

Doelgroep
Internal auditors werkzaam op een kleine auditafdeling (1-5 fte) 

Aantal deelnemers
Minimaal 10

Neem contact op met pas@iia.nl voor inhoudelijke vragen.

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie