Corona updates

Op deze startpagina verzamelen we alle publicaties rondom het coronavirus die relevant zijn voor de internal audit beroepsgroep. Je vindt er blogs en nieuwsberichten met tips & trics. We plaatsen te volgen trainingen specifiek over hoe als internal auditor met corona binnen je organisatie om te gaan. En we verzamelen hier de mededelingen vanuit het IIA over geplande events en trainingen.

Nieuws (NL)

24 maart: Soft controls verrijken de internal audit - Huck Chuah (KPMG)

Veranderingen, zoals digitalisering en verduurzaming, zijn bijzonder ingrijpend en vragen het uiterste van het aanpassingsvermogen. Dat geldt natuurlijk ook voor de gevolgen van extreme gebeurtenissen zoals de verspreiding van het coronavirus. Zijn die mensen (en dus de organisaties) daartoe in staat? Veel blijkt daarbij af te hangen van de houding en het gedrag van mensen en de cultuur van de organisatie.

18 maart: Internal Audit tijdens de Corona crisis - Carlo Bavius

Omdat we bij ARC People voor veel klanten audits uitvoeren en review werkzaamheden uitvoeren op de dossiers, krijgen we van veel van onze klanten de vraag hoe hier mee om te gaan. Ik geef in deze korte post een aantal tips en ook een aantal redenen om het internal audit werk vooral niet uit te stellen

 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie