CAE Forum Roundtable [VOL]

Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen onder leiding van Astrid Langeveld, groepsdirecteur Internal Audit van Achmea. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Thema: sustainability

Spreker: Wim Bartels

Wim heeft 15 jaar ervaring met sustainability reporting, integrated reporting en gerelateerde assurance. Hij heeft gewerkt met vele grote beursgenoteerde ondernemingen in Europa en is betrokken bij internationale initiatieven zoals Global Reporting Initiative, International Integrated Reporting Council en de Corporate Reporting Dialogue. Hij is tevens lid van de Task force on Climate-related Financial Disclosure, die zich richt op de financiële risico’s van klimaatverandering. Hij is partner sinds 2001 en werkt sinds 1989 bij KPMG. Wim heeft veel ervaring met het verbeteren van verslaggeving over ‘niet-financiële’ informatie, met steeds een nadrukkelijke koppeling naar betere sturing en strategievorming. Hij heeft Boards en Raden van Commissarissen geadviseerd op dit gebied.

 

Datum
26 november 2019

Tijd
17.30 tot 20.30 uur

Locatie
Villa Oldenhoff, Voetangelweg 9, Abcoude
Villa Oldenhoff is gelegen aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht met gratis parkeergelegenheid.

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Wie wél lid is van het IIA, maar nog niet van het CAE Forum kan op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betaalt in dat geval 
€ 100 als bijdrage aan de kosten.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 24 personen

PE punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang.

Deze activiteit is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar trainingen@iia.nl.
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie