Psychologische veiligheid voor Internal Auditors.

Veilig voelen wil iedereen. De ander en jezelf veilig laten voelen, is weleens een uitdaging. Het kan wel. Door het gewoon te doen. Hoe? Daar gaat deze presentatie, naast wat psychologische veiligheid inhoudt, op in. Het is een combinatie van: nice to know and need to know! Let’s do it

 • Hoe zou je psychologische veiligheid kunnen auditen? 
 • Wat houdt psychologische veiligheid in?
 • Hoe maak jij het werkend? 

Programma

 • 12.30 - 13.00 Inloop (lunch niet inbegrepen)
 • 13.00 - 15.00 Start training combinatie van denken en doen 
 • 15.00 - 17.15 Pauze met koffie en thee
 • 15.15 - 17.15 Start training met workshops en opdrachten
 • 17.15 Afsluiting bijeenkomst

Joriene Beks heeft ook een bijdrage geleverd aan het IIA Congres in 2022. Zij is toen beoordeeld met een gemiddelde van 8,00

 • Joriene Beks spreekt mij wel heel erg aan, ook het onderwerp Psychologische veiligheid.
 • Vond Joriene Beks haar bijdrage zeer goed. Inzake de softskills (gedrag, cultuur), omdat dat soms onder belicht wordt + de inhoudelijk (technologische) ontwikkelingen.
 • Ik zou meer willen volgen van Joriene Beks over de mens: gedrag en cultuur. De toepassing in de praktijk, niet alleen maar de instrumentele aanpak, maar daarbij ook
 • luisteren naar je gevoel

Aanmelden
Datum
23 maart

Tijd
13.15- 17.15 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 105F, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€395,- / €495,-

PE Punten
4

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers

Doelgroep
Auditors van alle niveaus

Spreker
Drs. Ing. Joriene Beks, expert op het gebied van psychologische veiligheid. Heeft Bedrijfskunde gestudeerd met als afstudeerrichting Strategisch Management. In de rol van consultant begeleidt zij bijna 20 jaar organisaties in het ontwikkelen van zelflerend vermogen. 

Joriene is auteur van twee bestsellers over psychologische veiligheid. Zij inspireert, traint, coacht op dit thema en zet altijd aan tot actie. Dit met humor en op nuchtere wijze. Haar missie is om alle medewerkers te laten beleven dat zij gehoord en gezien worden én een positieve bijdrage leveren aan het grotere geheel.

Zij is lid van het Research Network Safe Learning & Working in Healthcare. Hierbij is Harvard Professor Amy Edmondson actief betrokken. 

Daarnaast is Joriene in 2019 met haar onderneming finalist van best leerbedrijf van Nederland geworden. Haar hart gaat uit naar kwetsbare VMBO/MBO jongeren. Zij heeft een stichting opgericht met als missie dat iedere jongere leert dat het verleden niet toekomstbepalend hoeft te zijn. 

Vragen
Neem contact op met Daphne Hofhuis (support@jorienebeks.nl) voor inhoudelijke vragen.


 

 

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie