Uitreiking MAB thema de IAF [On hold]

Presentatie MAB-themanummer IAF

In verband met de maatregelen die wij allemaal in Nederland nemen om het coronavirus te bestrijden, staat dit event on hold. Zodra een alternatief bekend is, melden wij dat hier en worden deelnemers geïnformeerd. 


Op 22 april presenteren het Instituut van Internal Auditors/Stichting Vaktechnisch Onderzoek (IIA/SVO) en het Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie (MAB) het themanummer van het MAB over de Internal Audit Functie. In het themanummer wordt een overzicht gegeven van de wetenschappelijke literatuur op vakgebied Internal Audit en wordt een scala van actuele onderwerpen onderzocht. Bij elk van die onderwerpen wordt uitgegaan van een combinatie van wetenschap en de praktijk. Gedurende de bijeenkomst wordt een overzicht gegeven en worden enkele van de artikelen gepresenteerd.

De presentatie op 22 april vindt plaats in De Amsterdamse Academische Club. Het event is bestemd voor IIA-leden en  studenten van de UvA en EUR. Het is deels Engelstalig.

Aanmelden
Datum

Woensdag 22 april 2020

Programma

15.30     Ontvangst

16.00     Presentatie themanummer IAF,  door redactievoorzitter Edo Roos Lindgren + uitreiking 1e exemplaar

16.30   Presentaties van enkele topics, door de auteurs

  • Internal audit at listed companies in the Netherlands: beyond compliance with the Dutch Corporate Governance Code (Remko Renes en Robert Bogtstra)
  • Non-auditors in the IAF, better practices for successful implementation (Martina Hener-Schaminee en Judith Tjin A Sioe)
  • Improving trust in data and algorithm in the medium of IA (Aditya Vasan Srinivasan/Mona de Boer)

18.00     Borrel

Locatie
De Amsterdamse Academische Club (https://aac.uva.nl/ )de Oudezijds Achterburgwal 235.

Doelgroep
IIA-leden en studenten Internal Auditing UvA en EUR

Aantal deelnemers
Maximaal 100

 

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie